Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Skrivit kontrakt

IMG_7021

 

Dagarna går och vi jobbar på. Varje dag är fullspäckad med taxi, pluggande och uppstart av förskolan. Häromdagen skrev Linda-Marie på kontraktet för lokalen! =) Det blev ett steg verkligare att vi verkligen ska komma igång snart. Målare, snickare, rörmokare och elektriker trängs med varandra för att ställa iordning lokalen.  Vi springer med blåslampan för att skynda på dom.. 😉
Till helgen är tanken att vi ska göra en stor insats för att inreda lokalerna och börja kolla över utegården. Vi har börjat inhandla och beställa det vi behöver. På fredag blir det en tur till IKEA med släpvagn och på lördag är det uppställning klockan 10.00 i Ulriksfors! Några frivilliga ur personalgruppen kommer och hjälper oss och det är vi tacksamma för. Det är ju deras arbetsplats som ska utformas nu så det är väl kul för dom också att vara med.

Mitt i all denna cirkus av saker att göra var vi hem till mina föräldrar och hälsade på igår.. Det må höras som en liten sak.. Men vi är ungefär sämst på att hälsa på hos folk, och det borde vi bli bättre på.

Kram Hampus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *