Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

40 dagar kvar..

otto

Igår kväll hade vi möte med hela arbetslaget som kommer jobba på förskolan. Det var jättetrevligt att vi alla fick träffas och prata med varandra. Vi visade lokalerna och berättade hur våra tankegångar är. Vi gick igenom en del punkter om hur vi ligger till och vad som händer härnäst. Har även bett de anställda att själva fundera på hur de vill inreda och nyttja lokalerna på bästa sätt. Ju fler idéer desto bättre. Alla har vi ju olika erfarenheter och tillsammans kommer vi få till en toppenförskola.

En av de anställda köpte en bok på en mässa i Norge. ”Otto – En super helt” är skriven av Norges arga snickare och vänder sig till de allra minsta. Den boken blir perfekt när vi ska snickra och greja på med barnen.

Vi sitter och bläddrar fram och tillbaka i tusentals sidor i kataloger som vänder sig till förskolor, googlar och försöker lägga beställningar på det vi behöver vid invigningen av förskolan. Det är minsann inte lätt att börja från noll och fylla 450 kvm förskola med bra saker. Men vi kommer fixa det. =)
Sen har vi ju utemiljön också som ska ordnas.. Den kommer vi bygga upp tillsammans med personal och barn under sommaren. Det kommer bli hur roligt som helst. Kreativiteten kommer flöda!

Vi börjar också inse att det är rätt mycket som ska hinnas med till öppningsdagen. Vi öppnar med pompa och ståt den 1:a juni.. vilket tydligen bara är 40 dagar bort! Så nedräkningen har börjat!!

Kramar från Polyfamiljen

8 reaktioner på ”40 dagar kvar..

 1. Det ni gör är fantastiskt och jag tror att det kommer bli en väldigt bra förskola. Ni verkar både lyhörda och väldigt måna om att personalen ska komma till tals samt att ni ser till att personalen är delaktig i skapandet. Det är så man skapar bra arbetsgrupper och det är så man får en nöjd och glad personal som i sin tur tycker att det är värt att göra sitt yttersta i sin jobbroll. Behöver inte säga lycka till för jag vet att ni kommer att lyckas! Starkt jobbat och guldstjärna till er som månar om personalen!

  Kram kram
  Jenny Viklund

  1. Åh, tack Jenny. =)
   Många värmande ord.
   Vi är måna om att de anställda ska trivas och brinna för det här. Ingen ska lämnas utanför.

   Kram på dig!

 2. Det ni gör är fantastiskt och jag tror att det kommer bli en väldigt bra förskola. Ni verkar både lyhörda och väldigt måna om att personalen ska komma till tals samt att ni ser till att personalen är delaktig i skapandet. Det är så man skapar bra arbetsgrupper och det är så man får en nöjd och glad personal som i sin tur tycker att det är värt att göra sitt yttersta i sin jobbroll. Behöver inte säga lycka till för jag vet att ni kommer att lyckas! Starkt jobbat och guldstjärna till er som månar om personalen!

  Kram kram
  Jenny Viklund

  1. Åh, tack Jenny. =)
   Många värmande ord.
   Vi är måna om att de anställda ska trivas och brinna för det här. Ingen ska lämnas utanför.

   Kram på dig!

 3. Hej familjen!

  Nu har jag läst igenom alla inlägg.
  Har bara ett ord att säga: WOW!
  Vilken familj!
  Är så imponerad över hur modiga ni
  är som tog steget ut i ovissheten,
  Fast det att motstånd skulle dyka upp.
  Ni verkar vara fantastiska människor.
  Sådan man önskar att man kände.

  Jag har en fråga till er som jag har
  funderat på, om ni känner att det är
  för privat så är det bara att ignorera frågan.
  Min fråga går väl egentligen till Erik.
  När det var så att Hampus kom in i
  bilden, visste du då att du var Bisexuell
  sen innan, eller föll den ”pusselbiten”
  på plats när du träffade Hampus?

  Lycka till med nya bebisen!
  Kommer att vara stammis här inne
  så länge ni väljer att fortsätta skriva!
  Kram Malin

  1. Hej Malin.

   Tusen tack. =) Roligt att du verkar gilla oss.
   Vi har valt att leva som vi vill och är beredda att stå upp för oss själva och varandra. Sen får andra tycka som de vill, men vi är givetvis glada för alla som accepterar oss och att det finns alternativa sätt att leva.

   Jag hade aldrig funderat i dom banorna tidigare.. att jag skulle vara bisexuell. Det var något som bara hände. Det föll som du säger på plats när jag träffade Hampus. Det är honom som person jag gillar.. har inte med könet att göra. Visst var det väl ovant i början.. att släppa in en man i förhållandet och tillåta sig älska honom. Men det handlar om kärlek och har med personligheten att göra. =)

   Tusen tack. =)
   Kramar från Polyfamiljen.

 4. Hej familjen!

  Nu har jag läst igenom alla inlägg.
  Har bara ett ord att säga: WOW!
  Vilken familj!
  Är så imponerad över hur modiga ni
  är som tog steget ut i ovissheten,
  Fast det att motstånd skulle dyka upp.
  Ni verkar vara fantastiska människor.
  Sådan man önskar att man kände.

  Jag har en fråga till er som jag har
  funderat på, om ni känner att det är
  för privat så är det bara att ignorera frågan.
  Min fråga går väl egentligen till Erik.
  När det var så att Hampus kom in i
  bilden, visste du då att du var Bisexuell
  sen innan, eller föll den ”pusselbiten”
  på plats när du träffade Hampus?

  Lycka till med nya bebisen!
  Kommer att vara stammis här inne
  så länge ni väljer att fortsätta skriva!
  Kram Malin

  1. Hej Malin.

   Tusen tack. =) Roligt att du verkar gilla oss.
   Vi har valt att leva som vi vill och är beredda att stå upp för oss själva och varandra. Sen får andra tycka som de vill, men vi är givetvis glada för alla som accepterar oss och att det finns alternativa sätt att leva.

   Jag hade aldrig funderat i dom banorna tidigare.. att jag skulle vara bisexuell. Det var något som bara hände. Det föll som du säger på plats när jag träffade Hampus. Det är honom som person jag gillar.. har inte med könet att göra. Visst var det väl ovant i början.. att släppa in en man i förhållandet och tillåta sig älska honom. Men det handlar om kärlek och har med personligheten att göra. =)

   Tusen tack. =)
   Kramar från Polyfamiljen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *