Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Härlig vårmåndag

Måndag igen, veckorna går så fort.

Vi är tillbaka i verkligheten igen efter den sköna helgen, barnen är i skolan och Erik och Hampus har jobbat. Jag har varit hemma och jobbat, styrt upp runt förskolan. I dag har vi äntligen fått ett datum, den 1 juni öppnar vi, så spännande. Nu börjar det kännas verkligt och i morgon ska vi ha en första träff med de vi ska anställa för att arbeta hos oss. Både för att dom ska få träffa varandra och för att informera.

Jag måste ju också få tacka för alla gratulationer ang den kommande bebisen:) Ska bli så roligt men just nu är jag inte mycket till hjälp här hemma även om det är bättre nu än vad det varit. Har mått så hemskt illa, haft huvudvärk och känt mig allmänt ”sjuk”, men nu börjar det rätta till sig lite iaf, har legat i soffan med Doris i nästan 2 veckor. Men omsagt nu är jag iaf uppe på benen igen även om jag måste gå och vila emellanåt när illamåendet eller huvudvärken blir för jobbig.

Nu är det snart dags för middag, blev så inspirerad då vi i går såg ett avsnitt av sveriges minsta mästerkock så i dag blir det hemgjorda hamburgare till middag, både bröd och köttet, det är inte varje dag:) Till det serveras grönsaker och Coleslaw, även den hemmagjord såklart:) Får se om allt bli lika fint och gott som deras på tv, helt otroligt att barn som inte är äldre än 10-12 kan åstadkomma det dom gör, superduktiga verkligen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *