Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Biologisk fader.

IMG_0015

 

Som vi skrivit tidigare så är Linda gravid. Vi har fått många gratulationer och lyckönskningar. Vi tackar så mycket för det. Roligt att så många skrivit till oss.

Vi har även fått en del frågor och funderingar från folk.

En fråga är när det är beräknat.. och det är beräknat i november.

En annan fråga är vem som är den biologiska fadern.. och det vet vi inte. Vi har valt att inte styra det, utan det får bli den det blir. Hur som helst så blir bebisen till oss alla tre lika mycket. Vi ser oss alla som föräldrar till det kommande barnet lika mycket. Så det spelar egentligen inte så stor roll för oss vem den biologiske fadern är.
Vi kan ju kolla vem det är och det är något vi får ta ställning till när barnet är fött.

Just nu njuter vi bara av lyckan av graviditeten i sig.. Speciellt Linda som är illamående, trött och orkeslös.. För att muntra upp henne brukar jag säga att det är ju bara hela våren, sommaren och hösten innan det är dags.. Haha.. 😉

Kram Hampus

7 reaktioner på ”Biologisk fader.

  1. Congratulations on the expected new arrival. Everyone wants to know who the biological father is, but why should that really matter. Your a family of 3, not 2. It shows your love for one another is still strong and there is no jealousy.

  2. Ja det ju inte så värst viktigt vem som är pappa till barnet. Det viktigaste är att ni ska ha barn

  3. Ja det ju inte så värst viktigt vem som är pappa till barnet. Det viktigaste är att ni ska ha barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *