Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Lokal, träning, kalas och planering.

Var några dagar sedan vi skrev nu igen..

Som vanligt mycket på gång, vi jobbar vidare med allt som har med förskolan att göra, vi trodde ett tag att vi hade allt i hamn vad gäller en bra lokal men så kom bakslaget igen…grannarna vill inte ha en förskola bredvid sig… Men vi ger inte upp, vi har fortfarande lite hopp om att grannarna ska ändra sig men ska även kika på en annan lokal, utfall att.

Men träningen har det gått bra, förra veckan var vi nog där 5 gånger tror jag och denna veckan har vi hittills hunnit med 2 pass, i morgon siktar vi in oss på pump. Känns skönt att ha kommit igång, även om jag måste säga att gymmet inte är min favoritgrej, jag går mycket hellre på pass, har nog för dålig pli på mig själv helt enkelt, på ett pass står det ju någon och skriker på mig, behöver tydligen det haha

Har även börjat klura på lite roligheter runt påsk och sista aprilhelgen, alltid kul att ha lite att se fram emot. Sen är det ju tydligen någon som fyller 35 i maj också..vi går en fullspäckad vår till mötes helt enkelt.

I går hade vi våra familjer här för att fira I som fyller 6 år i morgon. Mat och tårta blev det, tror alla var mätta när dom åkte härifrån. M mådde tyvärr inget bra alls i går utan låg utslagen i soffan och sov mestadels. Hon har varit hemma i dag och blir så även i morgon, sen får vi se. Även O har varit hemma i dag men inte för att han var sjuk utan för att han varit hos tandläkaren och opererat ut en tand i morse, dom hade skurit upp hela tandköttet för att få ut en tand som satt galet till ovanför den ordinarie tandraden, ingen mysig operation med andra ord.

Nu är det läge att sova, men blir trött på ett skönt sätt av att träna:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *