Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Träning på gång

Träning på gångEfter att ha legat på latsidan vad gäller motion och träning ett längre tag så fick vi ett infall häromdagen. Nu får det vara slut på soffpotatisfasonerna! Vi åkte till sportaffären och köpte nya träningsskor och lite träningskläder. Sen bar det av till gymet. Vi band upp oss på ett abonnemang på ett år och så var det bara att börja röra på dödköttet. Både måndag och tisdag lyckades vi ta oss dit alla tre. Idag har Linda och jag varit på pilates. Erik jobbade tyvärr, men får ta igen det i morgon bitti. Då ska jag följa med honom och se till att inte latar sig.. 😉 Trots träningsverk från helvetet så känns det väldigt bra. Det är åtminstone 10-12 veckor innan det är läge att gå med bar överkropp här, så ligger vi i nu så kommer vi vara skitsnygga till sommaren. 😉
Funderar på några bra magövningar till imorgon.. eftersom jag fick höra idag på pilatesen att jag verkade ha svag magmuskulatur! Hmm.. Nån som har några bra träningstips?

Vi har vägt in oss och tagit ”före” bilder.. Så får vi se då om det ger något resultat.

Ha det så gott!
/Hampus

6 reaktioner på ”Träning på gång

 1. ”Planka” dej stark, sen efter några veckor kör du även vanliga situps för att forma musklerna.

 2. ”Planka” dej stark, sen efter några veckor kör du även vanliga situps för att forma musklerna.

 3. Om pigget har kvar coreträningspassen, så kan jag varmt rekommendera dom :-)
  Viktigt träna rygg o de inre magmusklerna :)

  Stor kram o hejja på <3

 4. Om pigget har kvar coreträningspassen, så kan jag varmt rekommendera dom :-)
  Viktigt träna rygg o de inre magmusklerna :)

  Stor kram o hejja på <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *