Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Sportlovskänsla

Middag uteDå det nu är sportlov och vi tyvärr är hemma och jobbar så får vi försöka göra det bästa av situationen. Idag var det toppenväder och vi provade att nytta det så gott vi kunde. Erik var tyvärr borta hela dagen. Hampus och Linda var hemma och bakade till Jordemor som ville ha mer semmelwraps trots att fettisdagen redan varit. När bakningen var avklarad var det till att prova styra upp lite mer kring förskolan. Det finns mycket att göra med den. Blanketter, papper, bankkontakt, scheman, kontakt med kommunal, miljö & bygg.. mäklaren, kolla vad vi ska köpa in, se vilka åtgärder som behövs på den lokal vi ska använda.. med mera, med mera..
Utöver det har Hampus pluggat lite. Måste se till att göra alla uppgifter som ska lämnas in och förberedas inför redovisning. Mycket litteratur att plöja igenom. Ska ut på fältstudie och göra intervju. Bäst å göra det man ska så man inte halkar efter.

O hämtade sina syskon på fritids och vi tände upp eld ute så vi kunde äta middag i solskenet. På så sätt fick vi lite sportlovskänsla. Idag serverades kolbullar med sylt och till efterrätt semmelwraps.

I morgon blir det kortdag för barnen på fritids. De ska iväg å bada med fritids på förmiddagen och äta lunch. Efter lunch ska deras mormor hämta dem för att gå på skattjakt på torget som köpmännen ordnat med.

 

4 thoughts on “Sportlovskänsla

 1. Hej, ååå vad mysigt kul och spännande! Mycket som händer nu, håller tummarna :)
  Är det svårt att göra Semmelwraps?
  Hur gör ni?( om ni vill dela med er..?)
  Ha ett härligt Sportlov, mvh Mirja

 2. Hej, ååå vad mysigt kul och spännande! Mycket som händer nu, håller tummarna :)
  Är det svårt att göra Semmelwraps?
  Hur gör ni?( om ni vill dela med er..?)
  Ha ett härligt Sportlov, mvh Mirja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *