Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Känns lite bättre på en söndag.

Söndag eftermiddag och bara några timmar kvar av helgen.

Både Hampus och Erik är ute och jobbar och jag gör mitt bästa för att hålla ställningarna här hemma. Middag står näst på schemat, blir smördagsinbakad fläskfilé med pommes, bea och ugnsgratinerade grönsaker. Hoppas det duger åt herrarna:)

E och A är på bio, Svampbobfyrkant tror jag det var dom skulle se, roligt när det händer lite på helgen som dom kan roa sig med.

M hjälper Hampus och O, ja han är uppe hos sig och spelar på datorn..

I veckan har vi lite att ta tag i, vi hoppas få klart med en lokal för förskolan vi ska öppna, tänk att det ska vara så svårt, vi har en lokal som vi verkligen vill ha sedan har vi en som vi kan tänka oss i 2:a hand, frågan är nu bara om vi kan få löst det? Hade varit skönt att kunna få det klart så vi kan blicka framåt och sätta ett öppningsdatum, boka ventilationskillar som kommer och installerar ett godkänt system för ventilation och kan börja beställa hem möbler och material, det är mycket att tänka på. Så fort vi har fått klart med lokal kan vi även börja anställa personal, men utan lokal gör vi heller inget med någon personal…

Vi tror oss ha ett bra schema klart iaf, sen kommer det givetvis bli justeringar då vi inskolat barn och vi vet deras tider och så men en grund är alltid bra att ha.

Nä, dags att stoppa maten i ugnen så den är klar när dom kommer hem..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *