Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hatar jobbhelger..

Får man säga så?? Ja det får man!

Det är iaf så jag känner just nu. Det känns som vi aldrig är lediga tillsammans hela familjen och kan hitta på något. Som det ser ut nu är vi lediga 2 lördagar i månaden. Ja söndagen den helgen också men då är det alltid någon som börjar jobba kl 21 den söndagen så den blir som inte helt ledig iaf.

I dag har Hampus varit iväg på jobb sedan 8.45 i morse och fortfarande inte kommit hem, Erik har varit ute och jobbat han med och när det körde ihop sig som mest var även jag tvungen att hämta en bil och hjälpa till. Tur barnen är stora och klarar sig själva korta stunder.

Saknar att vara ledig när alla andra är lediga, påsk, kristihimmelfärd, midsommar och liknande, när alla tar för givet att dom är lediga, planerar och ser fram emot roligheter planerar vi alltid för jobb. Vi kan aldrig vara med på något, och kan vi vara med så sitter vi alltid på nålar då någon alltid har jourtelefonen och när som helst kan blir tvungen att åka iväg.

Jag vill också kunna se fram emot högtider, planera och åka iväg någonstans eller bara vara hemma och ta det lugnt, det spelar som inte så stor roll vad vi gör egentligen, det viktigaste känner jag är att vi har tiden, tiden med varandra.

Men som det ser ut nu så finns det inte så mycket ledig tid, tyvärr måste jag säga..

Men det är bara att göra det bästa av situationen, i kväll hoppas vi på att det är lite lugnt med jobb iaf under melodifestivalen så vi kan sitta ner allihopa och mysa,  har gjort en nutellasemifreddo som står i frysen och väntar.

Kommer ni sitta bänkade?

9 reaktioner på ”Hatar jobbhelger..

  1. För vår del blev det lite si och så, Erik och Hampus spring mest ut och in och jobbade, några av barnen tittade medans några av dem somnade i soffan innan det var klart:)

  1. Ja så är det säkert, bara att är det jobbhelg här så jobbar man verkligen heeela helgen, man är inte ledig 1minut…sen att det är så varannan helg är jobbigt i längden. De flesta andra har ju sitt pass dom går till och är ledig före och efter om man säger.
   Men bara att göra det bästa av situationen..

 1. Am aflat aceasta pagina, dupa ce am cautat despre Hatar jobbhelger..

  | Polyfamiljen pe Google. Se pare ca informatia dvs e foarte
  valoroasa, mai ales ca am mai gasit aici si despre ora, ora exacta, lucruri interesante si folositoare.
  Mult succes in continuare!

  1. Översättning:

   Jag hittade den här sidan, efter söker om Hatar jobbhelger ..

   | Polyfamiljen på Google. Det verkar som om din information är mycket
   värdefulla, särskilt som vi har hittat här och om tiden, exakt tid, intressanta och användbara saker.
   Lycka till!

 2. Am aflat aceasta pagina, dupa ce am cautat despre Hatar jobbhelger..

  | Polyfamiljen pe Google. Se pare ca informatia dvs e foarte
  valoroasa, mai ales ca am mai gasit aici si despre ora, ora exacta, lucruri interesante si folositoare.
  Mult succes in continuare!

  1. Översättning:

   Jag hittade den här sidan, efter söker om Hatar jobbhelger ..

   | Polyfamiljen på Google. Det verkar som om din information är mycket
   värdefulla, särskilt som vi har hittat här och om tiden, exakt tid, intressanta och användbara saker.
   Lycka till!

 3. För vår del blev det lite si och så, Erik och Hampus spring mest ut och in och jobbade, några av barnen tittade medans några av dem somnade i soffan innan det var klart:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *