Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Melodifestivalen

IMG_6625

 

Vi vill börja med att tacka Henric von Zweigberk för att vi fick biljetter till deltävling 3 i melodifestivalen. När vi var med i Jenny Strömstedts program i TV4 i höstas så  frågade han om vi ville se deltävlingen i Östersund då vi bor så nära.. å det ville vi givetvis.
Så nu passade vi på att ta en barnfri helg, vilket inte händer speciellt ofta.
Åkte in till Östersund på lördag förmiddag. Shoppade lite på stan och åt på kinarestaurang. Sen köpte vi med oss lite gott och gick till Hotellet som vi bokat. Tog det lugnt där innan vi tog en taxi bort till Arenan.

Väl där hälsade vi på Henric, fick närbild på Salem al Fakir och spanade in i greenroom som låg precis framför våra platser. Vi hade fått superbra platser på andra raden, precis framför greenroom och där artisterna satt då dom presenterade deras bidrag.

En riktigt häftig upplevelse!

Efter det var slut tog vi bussen in till stan igen och hamnade på Plaza, i säng kom vi inte förrän klockan var närmare 02.30.

Efter hotellfrukosten packade vi våra saker och for för att handla lite innan vi åkte hemöver för att hämta hem alla barn igen. Dom hade haft det bra hos mor och farföräldrar.

Erik och Hampus gick ut hårt med att köra en var sin resa in till stan på kvällen, Erik hade jouren men Hampus blev tvungen och åka han med då ingen annan kunde trots att han skulle upp redan vid 04.30 i morse. Det blev en sen kväll och tidig morgon för honom.

Tillbaka i vardagen igen med andra ord…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *