Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fönsterbyte

IMG_3517

 

Äntligen är dagen här som vi väntat på så länge, dom kommer och börjar byter våra fönster. Inte en dag för tidigt, de fönster som sitter i nu är från då huset byggdes 1950 och det drar rakt igenom.

Men alla vet väl hur hantverkare är, dom skulle komma vid 9, nu är klockan 9.20 och än ser vi inte till några snickare.

Dörren längst bort kommer bli en ny stor pardörr ut till altanen och poolen och det stora fönstret kommer bli ett helt fönster utan spröjs eller mitt stolpe. Det ska även bytas i köket men det lär dom inte hinna i dag.

Annars i dag har vi massor att ta tag i vad gällande företaget, samtal som ska ringas, en hemsida ska ordnas och annat praktiskt ska lösas. Inte en lugn stund, vi arbetar i princip dygnet runt nu, men vi hoppas att det lugnar ner sig lite bara alla bitar faller på plats lite mer.

0 reaktioner på ”Fönsterbyte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *