Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Intensiv vecka!

Det har nu gått en vecka sedan förra inlägget här. Den veckan har varit väldigt intensiv på många sätt. Helgen jobbade vi, hade barnkalas, M var på ett annat barnkalas.. Vi alla skulle till ett kalas, men det blev tyvärr inte av p.g.a omständigheterna som uppstod.

IMG_6425

På måndag morgon åkte jag till Härnösand. Jag har börjat en utbildning på Mittuniversitetet till förskollärare. Det känns som det är dags att sadla om och utvecklas.. Under tiden jag var på skolan har Linda kört för mej på taxi. Så vi har alla haft fullt upp under veckan.

IMG_6443

Som ”fattig student” har man med sej matlåda. Linda har fixat det åt mej under veckan. Å det verkar som att hon vill göra det hon kan för att pigga upp och uppmuntra mej.  Piffigare sallad får man väl leta efter?! =)

Tyvärr missade jag fredagen på skolan. P.g.a. kylan frös något ihop i bilen och jag blev stående sex mil hemifrån.. Klockan sex på morgonen är det inget kul precis.. Desperata försök att få hjälp på närmsta ort hos ett par mekaniker och macken.. Tyvärr hade ingen tid att hjälpa till å fixa detta på plats.. Så det fick bli bärgare hem. Tillbringade ett par timmar på macken.. De bjöd på kaffe som plåster på såren och var jättetrevliga på alla sätt.
Sex timmar senare var jag hemma igen.. Eller hemma å hemma.. Jag bad bärgaren lossa bilen på taxi för att den skulle in i garaget där. Tänkte prova fixa den själv istället för att anlita en verkstad.. Å de gick ju skitbra! 😉 Efter några timmar på laddning, upptining och några liter glykol så kunde jag puttra hem igen. Under tiden hoppade jag in och skötte växeln på taxi medan växeltelefonisten var till tandläkaren. Fick tyvärr inte träffa varken Erik eller Linda under den tiden då de var ute å körde åt olika håll.. Eftersom vi kör på provision så är ju det iofs bra… speciellt då jag bara kostat pengar den här veckan.. 😉

IMG_3505 IMG_3506

Så här håller vi koll på att alla får med sej det dom ska när vi åker iväg. Alla har varsin rad som ska vara fylld. I åldersordning från vänster till höger. Erik längst till vänster och I längst till höger.

Nu är denna slitsamma, men ändå intressanta och roliga vecka till ända. Fredag kvällen har vi ägnat åt att packa, fixa fika och lunch inför morgondagen, tvätta och plocka ihop.
I morgon packar vi in vår egen lilla förskola i bilen och åker till Sundsvall över helgen. Planerat är att vi ska på Himlabadet, äta ute, bo på hotell och söndagen spenderar vi i slalombacken.. sen blir det väl ett race på IKEA innan vi rullar hem igen. Ska bli skönt med en ledig helg på bortaplan så vi inte behöver tänka på tvätt å städning.. renovering.. matlagning.. jobb och skola.. Utan bara njuta av  helgen. =)

Puss och kram
Hampus

10 thoughts on “Intensiv vecka!

    1. Vi gillade Himlabadet alla 8 fräscht och fint men hade nog förväntat oss att det skulle vara lite större, näst gång testar vi Storsjöbadet, tror det både är större och billigare.

  1. Vad spännande med omsadling! Lycka till, Hampus! :-) / Grabbarna Grus – nu åter i Sverige (och käkar matlåda varje dag :-)))

  2. Vad spännande med omsadling! Lycka till, Hampus! :-) / Grabbarna Grus – nu åter i Sverige (och käkar matlåda varje dag :-)))

  3. Vi gillade Himlabadet alla 8 fräscht och fint men hade nog förväntat oss att det skulle vara lite större, näst gång testar vi Storsjöbadet, tror det både är större och billigare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *