Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Igår var Hampus och Linda in till Östersund på kvällen. De hade varsin resa in till Östersund med taxi. Under tiden vi väntade på att de skulle åka tillbaka var vi iväg och köpte skidor till O, åt middag samt storhandlade. Erik var på hemmaplan och fixade.
När vi kom hem fyllde vi upp matkällaren och frysarna. Så nu ska vi klara oss några veckor.

IMG_4465

Så var det fredag igen med stundande jobbhelg. Erik och Hampus jobbar om vartannat med taxikörning. Linda sköter markservicen så vi får mat och tvättade kläder. =)
Förutom jobb och hushållssysslor ska vi prova hinna med lite andra saker.

I kväll har Linda klippt Hampus, samt färgat hans hår. Hon råkade spilla en droppe hårfärg på stolen.. när vi torkade bort den följde färgen på stolen med! Känns väldigt bra att ha så starka kemikalier i håret, mot huden!

IMG_6422

I morgon fyller Hampus systerdotter 2 år så vi ska dit och gratulera henne.
Killarna vill gå å kolla på isracingtävlingen som börjar 17.00.

På söndag ska M ha kalas för sina kompisar mellan 11-13. Sedan ska M och I gå över till grannen där det är barnkalas mellan 13-15. Under den tiden ska vi hinna med visning av en lokal. Vi letar febrilt efter en lämplig lokal till vår vidareutveckling av företaget. Vi hade en bra lokal på gång tidigare, men av olika omständigheter gick inte det igenom.

Till veckan väntar vi besked från kommunen angående tillstånd för verksamheten.. allt verkar positivt.. men det är ändå lite nervöst innan allt är klart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *