Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

M 7 år

IMG_6410

I går hade vi kalas här hemma, M fyllde 7 år och vi hade min och Hampus familj här på middag och tårta. Lite svårt att få ihop allt när det är en dag mitt i veckan sådär men med lite förberedelse var vi klara innan främmandet kom den här gången:) Här är tårtan jag och Hampus gjorde till henne, innehåller vaniljfluff, dumlefuff och algrensbilarfluff:)

Paket blev det givetvis till födelsedagsbarnet också, pyssel, några lysande grejer till håret, cykelhjälm, nattlinne,  pengar och någon slags färg, även det till håret. Hon är i en svår ålder nu, leksaker är ingen idé att köpa då dom bara blir liggande iaf. Men hon var nöjd med det hon fick.

M, I, A och E fick dessutom ett stort paket att öppna tillsammans, i det låg nya slalomskidor till dem alla så nu måste vi planera en dag i skidbacken så dom får prova dem. Nya pjäxor till M och I är påväg med posten dessutom och i morgon ska Hampus köpa skidor till O i stan, nu är det bara jag och Hampus som behöver nya skidor, Erik har ny både snowboard och skidor redan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *