Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ledig helg med slalomåkning

Vi har haft en helt ledig helg och efter lite funderingar fram och tillbaka med vad vi ville hitta på så bestämde vi oss för att åka till Landsomberget och åka slalom. Så i går packade vi bilen full med slalomskidor, snowboards och fika och drog iväg. Helt okej värdet trots att solen lyste med sin frånvaro. Hade med oss 5 trötta barn hem i bilen sedan. Väl hemma blev det middag, lördagsmys med godis och popcorn innan alla barnen somnade gott, den friska luften tar verkligen på en.

Vi vuxna la 3-4 timmar på att städa under kvällen, det sista av julen skulle ut och nya gardiner skulle strykas och sättas upp.

I köket är det fortfarande helt tomt i fönstren, då vi väntar på att byta fönster i kök och vardagsrum kändes det inte lönt att sätta upp något nytt där förrän det är gjort. Får helt enkelt se lite kalt ut några dagar. Hoppas på att dom ska komma antingen v 3 eller 4 för att byta dem. Kommer bli så skönt att slippa draget som är nu i de gamla fönstren, det drar verkligen kallt emellanåt.

I dag tog vi en lugn morgon, drog oss länge och åt sen frukost innan vi gjorde oss klara för att åka och gratta en arbetskamrat som fyller år i dag, efter lite tårta där har vi handlat middag och lite elgrejer så vi kan få klart lite sånt som legat på vänt.

I han dessutom nu innan hon for till sin mamma tappa sin första tand. Hon visade att den var lös när hon kom i går och vi har puschat för att hon ska vicka på den så mycket det går för att den ska lossna då den nya tanden redan trycker på bakifrån. Och allt vickande hade gett resultat så nu innan hon for hem kunde vi plocka ut den och hon var så nöjd och glad över att den den första tanden äntligen var ute. Hon plockade fram ett glas med lite vatten och la tanden däri så nu får vi hoppas att tandfén varit förbi på tisdag då hon kommer igen. Hon var väldigt förväntansfull när hon gick:)

I kväll blir det mer fix här hemma, lampor ska upp i I´s rum och E´s rum skall färdigställas med att måla taket och sätta lister. Hoppas på att få det klart senast i början av veckan så han kan flytta in i sitt rum igen. Just nu sover han inne hos A men det funkar sådär, dom somnar sent på kvällarna och vaknar tidigt på morgonen:(

Hoppas ni haft en lika skön helg som oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *