Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

En helg i mellandagarna

En helt vanlig söndag i mellandagarna, vi klev upp sent och har bara tagit det lugnt nu på morgonen, fixat och donat lite inför att vi snart ska få främmande. En gammal klasskamrat till Linda och hennes familj ska komma, dom bor i Stockholm nu men är upp och hälsar på över jul.

Mellankillarna har varit uppe och spelar på det nya spelet dom fick i julklapp, ett stort spel i trä med bl.a biljard och andra brädspel. M och I vet jag inte riktigt vad dom gjort men har hört hur dom lekt där uppe iaf. O han sover fortfarande, hans dygnsrytm har blivit lite förskjuten nu på lovet…

I går tog vi en heldag inne i stan, åkte härifrån vid 9 på morgonen och var inte tillbaka förrän vid 19.30. Började med att shoppa på mellandagsrean i 5 timmar, åt lunch tillsammans med en vän till Linda som är och hälsar på sin mamma som bor i stan, själv bor hon sedan många år i England. Sedan avslutade vi dagen med att se Sune i fjällen på bio.  Sista stoppen innan hemfärd blev Ica Maxi för lite handling av mat, byte av en film M fått i julklapp och lite korv så ingen skulle bli hungrig på hemvägen:)

Väl hemma hämtade vi upp ”momma och moffa” och Doris som varit hos dem under dagen, dom följde med oss hem och fikade och I fick hennes julklapp, en Monstet high docka hon önskat sig.

Vi har haft runt 25 minus nu i flera dagar och det börjar kännas här inne, våra fönster är inte från i går om man säger så så det drar från alla håll..eldar i kaminen och stödvärmer med ett löst element i sovrummet. Ska bli skönt att få i nya fönster framöver..

Har vi tur har det blivit lite varmare framöver dagen, isåfall blir det korvgrillning till lunch, kanske får vi igång skotrarna också så stockholmarna kan få åka ett varv:)

Ha en fin söndag!!

4 reaktioner på ”En helg i mellandagarna

  1. Hej!
   Tyvärr har vi varken ordnat någon fest eller ska på någon, vi ska istället jobba alla 3, börjar kl 16.. Lite tråkigt men med vårt jobb blir det tyvärr så och vi jobbar hellre nyår är julafton.
   Hoppas du har några roligare planer än att jobba..
   Gott nytt år!!

 1. Hej!
  Tyvärr har vi varken ordnat någon fest eller ska på någon, vi ska istället jobba alla 3, börjar kl 16.. Lite tråkigt men med vårt jobb blir det tyvärr så och vi jobbar hellre nyår är julafton.
  Hoppas du har några roligare planer än att jobba..
  Gott nytt år!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *