Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Tre luckor öppnade.

IMG_4225

3:e december och 3 öppnade paket på paketkalendern Linda fixat åt oss. =)

Hon är för gullig Linda. Tre olika sorters snus vi inte provat förut. Får se om det är snus i varje paket. Hon har isåfall gjort det bra som hittat 24 olika sorter. Alltid kul att prova lite nytt.

3:e december ja… 21 dagar till julafton… Det börjar dra ihop sej. Andra stressar över julklappsinslagning och julbak å såna saker.. Julklapparna slog vi in igår kväll. De flesta av dem i alla fall. Några kvar som ska kompletteras med.. men i stort sätt e vi klara.
Julbaket är vi i full gång med.. Å detta är väl det största julbak någon av oss någonsin gjort. Eftersom vi har tagit på oss att leverera sju sorters kakor, bröd och allt tänkbart innan jul så har vi lite att stå i. Snabbt räknat ska vi baka 7000 kakor (ja, sju tusen kakor) än så länge.. Det kan ju hända att det ramlar in några beställningar till innan dopparedagen är här.
Utöver det ska vi hinna med att baka tunnbröd och chokladbiskvier som också är beställt. Eventuellt någon smörgåstårta och tårtor ska också ut i december. Inte många minuter till övers denna december.
Men skulle vi inte tycka det var kul skulle vi ju inte tagit på oss det heller.

6 reaktioner på ”Tre luckor öppnade.

  1. Hej, väldigt trevlig blogg. Jag har en liten fråga
    Hur tog er släkt ert tvbesök? Hur gör ni på jul? Delar ni upp er eller är ni på samma ställe? Vart firar ni jul?

  2. Hej, väldigt trevlig blogg. Jag har en liten fråga
    Hur tog er släkt ert tvbesök? Hur gör ni på jul? Delar ni upp er eller är ni på samma ställe? Vart firar ni jul?

    1. Hej!
      Vi vet egentligen inte vad någon av våra släktingar tycker om vår medverkan i tv, ingen, inte från någon sida har sagt ett ord om det, och vi har själva inte frågat dom heller.
      På julen vill vi självklart vara tillsammans, att dela upp oss är inget alternativ. vi har pratat både med Lindas föräldrar och Hampus ang hur vi ska göra i jul men då då det inte blivit något bestämt med Lindas sida så har vi bestämt oss för att fira julen hos Hampus föräldrar. Där även han syskon med respektive och barn kommer att vara. Hade alternativet varit att dela upp oss hade vi istället valt att fira julen hemma i vårt egna hus, precis som vi gjorde förra året.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *