Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fredag igen.

Så var det fredag igen.
Erik ute å kör skolbarn, Linda får sin skönhetssömn. Jag sitter här och väntar på att degen ska jäsa. Har beställningar idag på fikabröd till ett par ställen och hamburgerbröd till ett lokalt hamburgerhak. De ska börja med en norrländsk burgare och ville ha ett grövre hamburgerbröd med lingon i. Så klart fixar vi det. Ser bara fram emot när detta hamburgerbröd blir en hit och vi måste öppna en fabrik som kan producera till Sveriges alla ledande hamburgerkedjor.. till en början.. för att sedan sprida sej över världen och vi måste utöka fabriken och öppna fler.. 1000 anställda som bara står och massproducerar vårt världskända hamburgerbröd…

Men nåja.. till dess får vi vara glada för de 20 hamburgerbröd som är beställda.. och hoppas att dom blir nöjda med dom.. 😉

Idag är det taxikörning på schemat även för mej.. Linda blir hemma och bakar och sköter barnklädesbutiken. När Erik och jag kommer hem blir det till att lägga i en högre växel i bakningen. Siktar på att hinna baka 500 tekakor i kväll som vi ska ha med på julmarknaden imorgon. Då kommer vi stå på Ramselevägen hos Jord&Skog å sälja bröd, kakor och kolbullar. Så alla som vill är välkomna dit å köpa sej en kolbulle och kolla runt på marknaden.

Ska prova å frakta dit grillen och bära lite bord under dagen mellan taxikörningarna.. i vanlig ordning är det många saker på gång.. =)

Vi ser fram emot helgen som kommer vara fullspäckad av aktiviteter. =)
Lördag kväll är vi bjudna på 40-årsfest. Det ska vi givetvis gå på.
Under söndagen blir det mer bakning, kolla över bilen och släpvagnen som ska besiktas på måndag.. städa huset.. pynta klart advent..

Så de e bara å hålla i sej å hänga med. 😉

Kram Hampus.

4 reaktioner på ”Fredag igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *