Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vi har en facebooksida

Som ni förstått har vår historia spridit sig till precis varje land, ingenstans går vi säker:) Erik kom precis hem en snabbis och visade en video dom gjort i Kina om oss, ett bildspel…

Kika här

På våra privata fb sidor plingar det om nya vänförfrågningar mest hela dagarna, vi har beslutat oss för att göra en egen för vår familj istället, där alla som vill kan gå in och gilla och följa oss.

Polyfamiljen på facebook

7 reaktioner på ”Vi har en facebooksida

  1. Hej, kul film men får lite ont i öronen av ljudet :) Är född och uppvuxen på Flata (Strömsund). Er situation skulle nog inte vara mindre uppmärksammad här nere :)

    1. Ja, den låter inte allt för roligt haha
      Okej ja då känner du till trakterna och folket. Men så är det nog, att i en större stad skulle inte alla veta så som dom gör här men skulle säkert få folk att höja på ögonbrynen på samma sätt när vi berättar hur vi lever iaf.

  2. Ja, den låter inte allt för roligt haha
    Okej ja då känner du till trakterna och folket. Men så är det nog, att i en större stad skulle inte alla veta så som dom gör här men skulle säkert få folk att höja på ögonbrynen på samma sätt när vi berättar hur vi lever iaf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *