Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Det kom en man med blommor

IMG_4101

Stod och lagade mat i dag då jag ser att någon går mot butiken och är precis påväg att springa ut då mannen i fråga kommer mot mig med inslagna blommor, han sträcker fram dem och säger något i stil med att ni får dom för det ni har gjort. Själv står jag nog mest som ett fån och vet inte riktigt vad jag ska säga, får fram ett tack iaf och sedan åker mannen igen.

Var inte alls beredd på det och som sagt, fick svårt att få fram ett endaste ord, vad säger man? Är inte van att få handskrivna brev i brevlådan och absolut inte att folk ger oss blommor, men så otroligt gulligt.

Såhär i efterhand skulle jag givetvis pratat mer med mannen, det enda vi vet är hans namn, så läser du här får du gärna skicka en kommentar.

Tack än en gång.

4 reaktioner på ”Det kom en man med blommor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *