Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Tillbaka i Strömsund

Ja då är vi tillbaka hemma igen och vardagen är i full gång. Vi kom hem vid 01 i natt så då var det bara att gå och lägga sig för att vara pigg inför i dag då det var jobb som gällde.

Vi har haft 3 jättemysiga dagar i huvudstaden, kom ner vid 14 på måndagen och åkte då direkt till tv4 huset för att få träffa Jenny Strömstedt och de andra bakom programmet. Satt och pratade lite och fick sedan en rundtur i tv4 huset. Sedan åkte vi till vårt hotell och gjorde oss klara för att middag på Kho Phanang, vi har ätit där innan, supergod mat, verkligen något att rekommendera! Blev en rätt tidig kväll då vi ville vara utvilade inför Tisdagen.

Under dagen på tisdagen var vi ute på stan och shoppade hela dagen, lite att ha på oss på kvällen men även lite annat. Timmarna gick fort så väl tillbaka på hotellet fixade vi iordning oss och inväntade taxin som skulle ta oss till inspelningen. Kom dit vid 19.30 och fick börja med att bli sminkade och sedan blev det en nervös väntan. Men det gick ändå bra, alla var så otroligt gulliga och tog väl hand om oss. Fick hälsa på Fredrik Federley och Rickard Söderberg som också skulle vara med i programmet.

Kl 21 var det dags för direktsändningen och kl 22 satt vi åter igen i en taxi påväg tillbaka till hotellet. Snabbt var det gjort men fy så nervöst, vi har själva ännu inte vågat oss på att se programmet:)

I går onsdag passade vi på att handla lite julklappar, shoppa värmeljus på ikea och sedan lite bakgrejer på kakburken innan vi körde de dryga 60 milen hem igen.

För att sammanfatta, vi har haft supermysig dagar i Stockholm, träffat massor av fina människor som verkligen tror på oss och efter programmet bara fått positiv respons, tack alla ni är underbara!!

3 reaktioner på ”Tillbaka i Strömsund

  1. I går gick jag in på Östersundspostens hemsida för att kolla en dödsannons.Fick se en notis om en polyfamilj Strömsund och blev nyfiken;Born and bread i Strömsund med omnejd som jag är.Aldrig tidigare har jag känt mig så stolt över att härstamma just därifrån!Visserligen har jag inte bott där på femtio år, men jag kan tänka mig att man fortfarande kan bli stenad för att ogilla dansband.NI är inspiration och framtid!Ni skulle stöta på motstånd i San Francisco t.o.m. och så står ni rakryggade och modiga och säkra i er kärlek i STRÖMSUND!Heder och respekt!Må allt gott komma Er till del och må samhällets lagstiftare om än yrvaket VAKNA UPP!

    1. Tack för din fina kommentar, så roligt att höra att du känner dig stolt över att komma härifrån och att vi inspirerar. Än finns det många lagar som vi vill och hoppas ses över för oss som inte lever i det traditionella förhållandet, men det känns tyvärr ligga långt bort i tiden:( Kramar från Polyfamiljen.

  2. Tack för din fina kommentar, så roligt att höra att du känner dig stolt över att komma härifrån och att vi inspirerar. Än finns det många lagar som vi vill och hoppas ses över för oss som inte lever i det traditionella förhållandet, men det känns tyvärr ligga långt bort i tiden:( Kramar från Polyfamiljen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons