Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Vänner på besök

Lördag morgon och jag var uppe redan vid 8.30 fast jag inte behövde:)

I går var M och A på disco, medan E absolut inte ville gå så han åkte till momma direkt, där även dom andra skulle sova sedan. Erik lämnade dom vid 18 på discot så skulle momma hämta när det var slut.

Hemma fortsatte jag och Hampus med att förbereda middag och städa det sista innan våra vänner skulle komma. Vid 19 hade alla kommit och vi satt oss och åt middag, hemmagjord potatismos med smak av vitlök och västerbottenost som vi gjorde i små skålar och haft i ugnen och till det fondue, fläskfilé i rödvin, och till det grönsaker och olika såser. Tror och hoppas det var uppskattat och att alla blev mätta.

Själv gick jag och lade mig ganska tidigt då jag inte kände mig helt bra, Erik och Hampus var uppe längre och helt ärligt vet jag inte när dom sista gick och dom kom och lade sig:) Erik är iaf uppe och snickrar redan medan Hampus fortfarande sover.

Barnen kommer att vara hos mamma till efter 14 nångång i dag och sedan har hon bjudit in sig själv på middag så e väl bäst o ordna det:)

I helgen hoppas vi på att inklädningen av balk och avloppsrör i köket blir klart, hade varit skönt att kunna bocka av det vi dragit på i ett år nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *