Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Middagsbjudning och snickerier

Torsdag och bara en dag kvar till helgen, känns skönt då vi har en ledig helg framför oss, ja förutom butiken då som är öppen på lördag. Har bjudit hem lite folk på middag i morgon så planeringen inför det är i full gång, tror vi har menyn spikad iaf.

Här hemma fortsätter vi att snickra och färdigställa allt vi påbörjat, tänk vad fint det kan bli av en liten list, varför har vi inte gjort det tidigare kan man undra? Både i går och dagen innan var Hampus pappa här och och hjälpte oss med eldragning i sovrummet, vi har byggt in spottar och nu var det dags att få lite ström till dem, supersnyggt blev det!! Tackar för den hjälpen! I köket håller Erik på att klä in balkarna vi var tvungna att sätta dit då vi tog ner en vägg.

Hampus har tillbringat några timmar i köket, han tog på sig att baka och sälja biskvier till jul så nu har han det han gör:)

Själva håller jag på med lite hemliga projekt, mestadels vid datorn, mycket att läsa och sätta sig in i.

Kallt är det förresten ute, barnen vill ha sina vinterjackor, men känns samtidigt lite tidigt, vad ska dom då ha när det är 30 grader kallt? Håller på att vänta på varmare skor till M som jag beställt också, är dock lite fundersam på storleken men hoppas på att dom inte är allt för stora, dom kommer iaf passa perfekt till hennes nya jacka, M och I har fått lika zebrajackor till vintern, supercoola:)

Nä, dags att ringa lite samtal och gå igenom mail, fikarasten är slut!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *