Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Byggt sänggavel.

Idag har Hampus tillbringat hela dagen i stan. Hade en körning in på morgonen, väntade kvar och tog en resa hem. Ganska lugn dag. Gjorde lite ärenden under tiden. Levererade lite kläder till kunder, strosade runt i lite affärer. Råkade handla på mej 165 blomsterlökar och en kruka till apelsinträdet Erik köpte i våras.

Under tiden jag sölade på i stan var Erik och Linda på hemmaplan och jobbade både med taxi och butiken, tog hand om ett par glasmästare som mätte fönster och gjorde en offerter för fönsterbyte, städade med mera.
Det är ett rätt stort projekt på detta hus att byta fönster. Så vi står lite i valet å kvalet hur vi ska göra. Byta alla fönster och dörrar blir ingen billig affär precis. Men samtidigt känns det nödvändigt. Som det är nu eldar vi för kråkorna och det känns som värmen bara smiter ut.

När alla väl var samlade hemma lagade vi middag. Blev kebabrullar idag.
Efter middagen sysselsatte vi oss med lite saker. Hampus planterade de blomsterlökar han köpt. Erik och Linda snickrade klart sänggaveln vi påbörjade häromdagen. Med gemensamma krafter bar vi sen in den till sovrummet och monterade fast den.
Blev de inte snyggt så säg? =)

bild 1-7

Nu återstår lite eldragning, montering av spotlights och småpill i sovrummet så är det klart. =)
I övrigt gör vi en satsning på att slutföra påbörjade projekt innan vi drar igång nya. Sätta lister, trösklar, bygga in balken i köket med mera.

….ja å så var måndagen avklarad…
Nu är det bara fyra arbetsdagar kvar till helg. Det känns skönt med en ledig helg nu eftersom vi jobbat två helger i rad.
På fredag har vi planerat att ha en fest hos oss. Har bjudit in alla på jobbet. Får se hur uppslutningen blir.
I övrigt har vi nog inga stora planer för helgen. Skönt att ha en fri helg där vi kan lulla runt hemma och hinna med att göra saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *