Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Tillbaka i Sverige

Ja då är vi tillbaka på svensk mark igen och vardagen har börjat rulla på. Barnen är på skolan och vi vuxna på våra arbeten.

Vi har haft 2 underbara veckor där vi bara kunnat ta det lugnt,njuta och ta dagen som den kommit. Vädret har varit perfekt, lagom varmt och regn och åska då vi for hem.

Men nu är vi somsagt hemma igen och det är ganska skönt det med, om man bortser från tvättberget som känns oövervinneligt stort…det blir lite tvätt efter 7 personer på 2 veckor…

I kväll kommer I några timmar, hon var inte med till Turkiet så hon kommer och äter middag med oss och sen har M lite saker att överlämna, hon är omtänksam och har givetvis inte bara handlat åt sig själv utan till I med.

Ett litet livstecken…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons