Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 8 barn mellan 1 och 17 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning och cateringverksamhet. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Annons

Turkiet

Kom till Turkiet sent natten natten mellan lördag och söndag. Åkte hemifrån redan vid 6 på morgonen för att slippa stressa. Kom ner till Stockholm i så bra tid att vi till och med han hälsa på några vänner vi har där nere, E, P och deras 2 barn. Efter lite fika och prat drog vi vidare mot Arlanda dit vi var i god tid, tyvärr hade dom fel på bagagebandet så allt tog väldigt lång tid, det resulterade i att dom tillslut ropade ut våra namn i högtalaren, ni vet sådär som man bara tror dom skulle göra till andra som missbedömt tiden… Men ja somsagt, vet var inte vårt fel men ändå pinsamt:)

Här nere skiner solen och det är runt 30 grader varmt, alldeles lagom, inte för varmt och inte för kallt. Vi har hunnit bada både i havet och poolen, ätit mycket glass och varje dag varit ute på resturang, vi har det helt enkelt riktigt gott:)

Hemma är butiken öppen som vanligt och inte kan vi släppa den bara för att vi är på semester inte, så nu när vintern närmar sig hemma ger vi alla nu under barnbidragshelgen 10% rabatt på en hel beställning. !0% på vinterkläder från Molo är ju inte helt fel, passa på att fynda:)

Nä nu ska vi göra oss klara för att åka på en lite utflykt som en av dem som äger en restaurang har bjudit med oss på, vi ska upp till borgen bland annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons