Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Bara 3 dagar kvar.

Nu börjar vi verkligen närma oss semestern. 2 härliga veckor i Turkiet ska bli riktigt gött, barnen kan knappt vänta, många frågor om när planet går, vad dom behöver ha med sig, när vi landar, vad för plan vi ska åka med, vilket hotell vi ska bo på och liknande, har dom lite resfeber tro?:)

Vi kommer att åka härifrån redan tidigt på lördag så Doris ska få tillbringa helgen hos ”farmor” medan Lindas mamma kommer vara i huset och sköta butiken. Tur vi har snälla släktingar som ställer upp när vi behöver hjälp-

I kväll var planen att börja packa, tvätta klart och påbörja städning av huset, får se hur mycket vi får gjort, tillkom lite olägligt ett obligatoriskt möte på jobbet också mitt upp i, framförhållning vad är det?

I går hade i Hampus syster med familj här, vi bjöd deras mormor på mat då hon fyllde år och sedan följde vi alla med henne hem och fikade, fullt hus blev det hos henne:)

I dag har vi haft en kille som kikat på vårar sovrumsgolv här, tidigare har det stått någon variant av garderob på var sida om dörren så golvet har blivit missfärgat, men eftersom det är parkett så kommer vi nu att slipa upp det och lacka det och hoppas sedan på att det blir som nytt igen. Även på ovanvåningen ska han få slipa men det ska inte lackas utan det är vi tänkt att måla vitt istället, högblankt…

Nu blev det mycket svammel om allt möjligt, men så blir det ibland:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *