Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fredagkväll och tillbaka i vardagen

Nu var det långe sedan sist, semester i alla ära men inte har vi legat på latsidan för det inte. första 2 veckorna var vi som vi skrivit innan ute och åkte med husvagnen, sista veckan var vi hemma och fixade. Vi fick upp ett insynsskydd ute vid växthuset så  det inte blir sådan insyn mot poolen, As rum blev nästintill klart, så när som på lister. Vi han börja på och renovera hallen uppe och snart ka även det slutföras. Men det viktigaste av allt, vi har haft massor av fina vänner här på besök, många och långa nätter med mycket skratt på altanen har det blivit, precis som det ska vara. Vädret har verkligen inte svikit oss.

Nu är vi igång med vardagen igen och de 3 mellersta barnen är på fritids och yngsta på dagis, äldsta har fortfarande sommarlov och längtar väl inte precis till att skolan börjar:) M började sin inskolning på fritids i tisdags men tyckte att inskolningen i sig var rätt överflödig och gick in tog sin plats i gruppen och har sedan den dagen varit där hela dagar utan problem:) Skönt att ha 3 av 5 barn på samma ställe nu, bara O och I som är på andra ställen, O börjar ju högstadie nu och tar sig till och från skolan själv medan I hämtas åt andra hållet, vore skönt om alla var samlade..

I helgen ska vi alla jobba, såhär i semestertider måste vi hjälpas åt att pussla så alla kan få den semester dom e välförtjänta av. Tanken var att vi skulle åkt med Hampus familj till Lycksele djurpark men fick reda på det lite sent och somsagt, vi måste jobba. Alla barnen blir hemma i jobbkaoset utom I som åker med till djurparken, dom hade visst en plats över i bilen. Skönt för henne så slipper hon vara hemma då vi jobbar.

Är det lugnt i kväll blir det till att tapetsera klart hallen/trappen och sedan kanske börja på målning av tak i vårt sovrum.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *