Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Mitt i semestern

Vi är mitt i semestern och befinner oss för närvarande på Vadstena camping. Vägen hit började hemma i Ström förra söndagen då vi tillsammans med en familj till styrde kosan söderut. Vi började kl 17.00 och körde tills vi tyckte det var lämpligt att stanna för att sova. Vi hittade en parkeringsplats, stannade där och dagen efter körde vi vidare mot vårt första mål. Tusenfryd i Norge. Måndagen tillbringades där med karusellåkning för både stora och små.
När nöjesparken stängde körde vi mot Göteborg. Vi stannade åter för att sova efter vägen.
På tisdagen nådde vi vårt andra mål. Getteröns camping. Där tillbringade vi fem nätter tillsammans med våra vänner. Under dagarna gjorde vi lite utflykter till olika ställen. Vi var till Ullared å shoppade, Göteborg å var in i feskekörka, åkte spårvagn m.m.
Annars så badade i havet, åt räkor, grillade å hade det bara skönt. Vi har verkligen haft tur med vädret. Det har hittills varit varmt och soligt hela tiden.
Våra vänner avvek i lördags för att åka till Stockholm och sedan söka sej hemöver.
Vi  åkte på söndagen och hade inte klart för oss var vi skulle ta vägen.. under vägens gång bestämde vi oss för att landa på Vadstena camping en natt. Men det var så bra här så det blir en natt till. Här finns närhet till allt för barnen. Bad, lekplats, minigolf, trampcyklar. Det är ju en klar fördel att barnen kan aktivera sej själva utan att vi måste åka iväg eller vara med hela tiden.

Imorgon ska vi söka oss vidare uppöver för att börja leta oss hemåt. Vi kommer stanna till på något ställe för att övernatta och får väl se vad som händer.
Vi har planerat att vara hemma senast på söndag, men det kan ju hända att det blir någon dag tidigare.. Det är skönt att vara ute med husvagnen, men det finns ju även saker att göra hemma.

Där hemma har vi saker att sköta som vi måste ha hjälp med när vi är borta och är tacksamma för hjälpen med hundvakt, vattna växthus och blommor och mata katten. Tur man har snälla vänner och släktingar.

8 thoughts on “Mitt i semestern

 1. Hej fina polyfamiljen.
  Ett tag sen jag skrev. Har ju fullt upp själv.
  Hoppas ni har en mysig semester allihopa och får ihopa livspusslet. Ser att vissa gånger måste ni förklara varför ni gör som ni gör och blir ifrågasatta om allt. Helt absurt.
  Det jag egentligen villefråga om . Det handlar lite om er situation. Jag o min man har nu träffat en kvinna som bor 100 mil ifrån oss inga barn, men älskar våra barn trivs med allt i vårt hus mm. Problemet är att hon e gift. Hennes man och hon har en överenskommelse och han vet vad hon gör och det e ok. Men hon vill något mer e inte lycklig i sin relation. Det jag frågar är för att jag vet hur er historia började. Påminner lite. Hur vågade ni ta steget och flytta ihopa? Bryta upp med en annan relation och flytta? Tror ni kan förstå lite hur mina tankar flackar runder. Att våga ta det steget.
  Vill ni inte svara så respekterar jag det.
  Många kramar och kärlek till er alla från josephine

 2. Hej fina polyfamiljen.
  Ett tag sen jag skrev. Har ju fullt upp själv.
  Hoppas ni har en mysig semester allihopa och får ihopa livspusslet. Ser att vissa gånger måste ni förklara varför ni gör som ni gör och blir ifrågasatta om allt. Helt absurt.
  Det jag egentligen villefråga om . Det handlar lite om er situation. Jag o min man har nu träffat en kvinna som bor 100 mil ifrån oss inga barn, men älskar våra barn trivs med allt i vårt hus mm. Problemet är att hon e gift. Hennes man och hon har en överenskommelse och han vet vad hon gör och det e ok. Men hon vill något mer e inte lycklig i sin relation. Det jag frågar är för att jag vet hur er historia började. Påminner lite. Hur vågade ni ta steget och flytta ihopa? Bryta upp med en annan relation och flytta? Tror ni kan förstå lite hur mina tankar flackar runder. Att våga ta det steget.
  Vill ni inte svara så respekterar jag det.
  Många kramar och kärlek till er alla från josephine

  1. Ledsen för sent svar, hade inte fått upp kommentaren:( Jag tror att Hampus ska få återkomma till dig med svar ang detta..
   Ha en bra dag!

  1. Hej Josephine.
   Jag har nu skrivit ett svar på din kommentar i ett eget inlägg.
   Det kommer ut på söndag så du kan läsa. =)

   Kram på dej.
   Hampus

 3. Ledsen för sent svar, hade inte fått upp kommentaren:( Jag tror att Hampus ska få återkomma till dig med svar ang detta..
  Ha en bra dag!

 4. Hej Josephine.
  Jag har nu skrivit ett svar på din kommentar i ett eget inlägg.
  Det kommer ut på söndag så du kan läsa. =)

  Kram på dej.
  Hampus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *