Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Planerar semester

En vecka kvar tills vi har semester, har varit lite fram och tillbaka med var vi ska åka och i vilken ordning men nu har vi nog en plan, iaf för första veckan:)

Har i dag bokat 5 nätter på en camping söder om Göteborg, inte det lättaste att hitta en camping för 2 husvagnar såhär i högsäsong när man som vi nu då är lite sent ute, men jag tror detta kommer bli kanon. Första 2 nätterna stannar vi bara för och sover för att slippa ödsla tid, själva tiden i bilen är ju inte så rolig så den vill vi snabbt klara av. Sen blir det precis som förra året en tur till Norge och den fina nöjesparken Tusenfryd, ett perfekt stopp för att stilla barnens sug efter karuseller. Med coop kortet kommer man dessutom in i parken till superpris och väl där inne är alla attraktioner gratis. Så där kan barnen roa sig kungligt:)

Husvagnen är nu städad och vi har börjat fylla den med allt vi kan behöva, sängarna är bäddade och ja snart är vi redo för 2 veckors husvagnsliv. Lämnade in vår bil på verkstaden i morse då den låter illa, något tjutande ljud från motorn, hoppas nu bara det är något lätt åtgärdat, annars blir det trixigt att komma iväg.

I skulle egentligen har kommit till oss i dag men för att få någon vettig semester stannar hon kvar hos sin mamma en vecka till så vi kan få två veckor sedan. Lite i minsta laget med 2 veckor också då man åker runt med husvagn och vill ta sig neröver men det blir en vecka hemma för oss sen då istället.e

I helgen är det Dunder och då kommer vi alla att jobba vi avslutar med den ”jobbigaste” jobbhelgen innan semestern:)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *