Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Hampus fyllde år

Ja i går fyllde Hampus år, ”bara” 29 denna gång så nästa år blir det jämt!

Hela dagen sprang vi emellan butiken och inne för att hinna städa och iordningställa det sista, hade förberett det mesta kvällen innan men ni vet hur det är, vissa saker går inte att förbereda så det blev lite stressigt ett tag men vi han nog med det viktigaste iaf.

Vid 17 kom några från hans familj och grattade honom och vi bjöd på kaffe och tårta. Vid 18 började resterande att ramla in, hade bjudit in våra vänner på middag och tårta. Vi åt och sedan badade barnen i poolen medan vi vuxna satt vid bordet intill och pratade. Är så glad att vi har så underbara vänner<3

Hade sådan tur med vädret att vi satt ute till jag tror klockan var 01 i natt då sista gick hem, tänk om det kan få fortsätta såhär nu några veckor.

Ett barn kort är vi i dag då M följde med A hem för att sova där, undra just när hon va tänkt att komma hem:) Killarna har badat i poolen i dag, 30 grader varmt där i nu så det är svårt att motstå.

I natt jobbar både Erik och Hampus men vi hoppas på att det blir en lugn natt, det är ju fint väder så många promenerar istället för att ringa en taxi.

Nu är det snart dags för middag, grillat…

2 thoughts on “Hampus fyllde år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *