Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Turkiet nästa!

Trots det fina vädret som varit här hemma har vi ändå längtat bort, bort till varmare breddgrader.

Så en kväll förra veckan då vi satt och kikade på sistaminutenresor råkade vi klicka på boka knappen och nu väntar alltså en vecka i Turkiet. Vi lyfter i morgon kväll från Karlstad så några mil i bil väntar oss innan…synd det går så får resor från Östersund..

Så i dag står städ och packning av 7 resväskor på schemat, I åker inte med då hon inte har något pass…

Av någon anledning ser det alltid ut som en tromb dragit fram inne då det är fint väder ute, man går bara in och hämtar och lämnar det man ska men sällan på rätt plats tydligen…Det måste åtgärdas, att komma hem till ett städat hem är för mig ett måste! Inte roligt att komma hem från semester och behöva börja städa.

I går kväll fick vi dessutom besök av 2 fina vänner och deras barn så kvällen blev lite sen, men trevligt va det och vi fick dessutom låna en av deras tjejer över natten så nu är dom ute och leker med sina dockvagnar…

I eftermiddag kommer Hampus yngsta syster på besök, alltid roligt då hon är hemma och hör av sig och vill komma hit.

Nä, städa var det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *