Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Sista skolveckan och semesterplanering

Ja nu går barnen sista veckan i skolan, på fredag är det dags för skolavslutning, den sedvanliga i kyrkan som alltid brukar vara så fin och stämningsfull. Kläder och allt är fixat, nu skulle vi bara bytt ett par skor som var i fel storlek, hoppas på att ha något ärende in till stan så vi får gjort det. Efter kyrkan på fredag blir det den sedvanliga kakfrossan på församlingshemmet, barnen älskar det. Tänk ett helt långbord fullt av gottigheter som dom får äta hur mycket dom vill av:)

På tal om det så var vi i går med As klass på kvällen. Deras underbara fröken ska tyvärr sluta så det blev lite avslutning i går med henne, alla familjer hade bakat var sin tårta som sedan alla fick äta av, ni kan tro det var ett gäng barn höga på socker när vi gick därifrån:)

Mellan kunderna i dag har jag försökt planera någon slags semester, eftersom det bara blir 2 veckor ute med husvagnen i sommar mot förra sommarens 3 så känns det som att vi behöver en plan, det går inte bara att ta dagen som den kommer då. Vi är ju inte snabbast på vägen direkt med 5 barn i bilen och en stor husvagn efter oss… En par 3 stopp är ni iaf bestämda, ett par i Sverige och ett par i Norge.

I kväll hoppas vi det blir lugnt på jobbfronten så vi hinner fixa ock greja lite hemma, har varit dåligt med det i det sista, men det är ju så dom sista veckorna innan skolan slutar, utvecklingssamtal hit och dit, avslutningar och grejer var å varannan dag.

Snart är det sommarlov!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *