Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Helg med grävning, växthus, renovering och sova över..

Här flyter helgen på, även om vi allihopa har jobbat i dag så har det hänt saker här hemma. Härligt när man har goda vänner som kan hjälpa till. Vi hade endel grävningsarbeten som vi behövde hjälp med på gården, ta bort rötter och plana ut gräsmattan bland annat, så 2 helger nu har vi haft hjälp med det, redan efter 8 i morse hörde jag hur han kom, ivrig som få att få gräva:) Med sig hade han dottern som är på dagen lika gammal som M, så i dag har dom fått leka och bada i poolen hela långa dagen och M följde sedan med dem hem och ska sova över. Även där är det så roligt att se hur tjejerna hittat varandra och verkligen klickar.

I veckan kom ett stort och tungt paket med ett växthus vi beställt, så nu är vi sugna allihopa på att få ihop det så vi kan plantera ut det vi försått inne, eller mest Hampus om jag ska vara ärlig, han hade velat haft det klart typ i går:) Ska bli kul framåt hösten då vi förhoppningsvis kan skörda vår egna gurka och tomater, lök, morötter och annat kul ska vi också ska sätta.

Nu i kväll är Hampus ute och jobbar och Erik har gått upp till As blivande rum för att föröka få lite gjort, väggarna och tak skall målas vita, en fondvägg ska upp och på golvet kommer vi lägga ett plankgolv och sedan måla vitt, allt för att få det så enhetligt som möjligt i alla rum där uppe. I M och Is rum låg nämligen redan ett plankgolv som vi målat, i As rum var det bara spånskivor under av någon anledning… Nu längtar både vi och han efter ett eget rum efter att ha delat med E i flera veckor, eller A vill gärna dela och vara nära medan E tycker han bara blir för mycket och för nära, han vill ha sitt space. Vareviga kväll måste vi gå upp och säga till dem att sluta bråka, inte kul för någon…

Nu ska jag försöka planera lite för semestern, Ullared vet vi att vi vill till men något mer hinner vi ju förhoppningsvis med på 2 veckor:)

Önskar er en fortsatt trevlig kväll

 

 

4 reaktioner på ”Helg med grävning, växthus, renovering och sova över..

  1. Hejsan!

    Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med er för en förfrågan. Ni får mer än gärna skicka ett mail till mig på adressen ovan.

    Mvh Camilla

  2. Hejsan!

    Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med er för en förfrågan. Ni får mer än gärna skicka ett mail till mig på adressen ovan.

    Mvh Camilla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *