Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fixar och donar

Ja här har vi kommit in i en period då vi inte sitter still många minuter per dygn, det är saker som ska fixas både här och där och det är så skönt när man kan bocka av något. Träden vi tog ner på tomten har 2 olika varit här och hämtat av men det finns fortfarande kvar så det måste bort, ser inte allt för roligt ut på tomten där borta..

Sen har vi påbörjat projekt att ta bort dom fula vedbodarna byggda av gamla telefonstolpar, inget litet projekt det heller då all ved vi ska ta in måste kapas på mitten då vår kamin inne är för liten för veden som är kapad för att användas i pannan. Men det går framåt, ge oss några dagar till bara:)

I går var jag och Hampus upp en snabb sväng till Borga för att börja hämta hem allt vi dragit med oss dit under vintern, fick med oss 2 skotrar, alla skoterkläder, pjäxor och liknande, bara 2 vändor kvar…

I helgen är det jobb som gäller men ska försöka få gjort lite mellan varven iaf, det ska ju bli fint väder man får tro prognosen. Barnen vill bada i poolen men som det ser ut nu lär dom få vänta några veckor, isen ligger fortfarande tjock:)

Nä, lunch till gubbarna var beställd så det är väl dags att göra iordning den:)

8 reaktioner på ”Fixar och donar

 1. Telefonstolpar, är inte de impregnerade med en massa giftiga ämnen? Speciellt gamla.
  Ni har en fin och intressant blogg! Hoppas ni tar det lite lugn också, inte bara en massa jobb. 😉

 2. Telefonstolpar, är inte de impregnerade med en massa giftiga ämnen? Speciellt gamla.
  Ni har en fin och intressant blogg! Hoppas ni tar det lite lugn också, inte bara en massa jobb. 😉

  1. Ja så är det tyvärr, så dom vill inte ens ha dom på tippen, men nu är dom i tryggt förvar hos andra som behövde dem:)
   Ska försöka ta det lite lugnt men det är svårt när man ser allt som behövs göras:)
   Roligt att du gillar vår blogg.

 3. Ja så är det tyvärr, så dom vill inte ens ha dom på tippen, men nu är dom i tryggt förvar hos andra som behövde dem:)
  Ska försöka ta det lite lugnt men det är svårt när man ser allt som behövs göras:)
  Roligt att du gillar vår blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *