Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fettisdagen

semla

 

 

Semledagen, dagen då man utan att skämmas kan äta semlor tills dom står ut ur öronen på en:)

Vi har ännu inte varken köpt eller bakat några semlor, men vet att iaf M skulle få semlor på dagis, troligtvis får dom andra också.

Men bara för att det inte blivit semlor bakade så betyder inte det att det inte blev annat bakat i går, Vi pratade om att vi skulle ha bakat något för att ha med oss till husvagnen och vips hade Hampus ordnat så vi både har brownies, någon citronkaka och bullar att ta med:)

I dag är det läge att packa allt annat så vi är redo att åka så fort det bara går i morgon eftermiddag, kl 18 hoppas vi att vara uppe i Borgafjäll, då var det nämligen disco och tacobuffé som vi tänkte gå på. Blir lite mer att packa nu när vi blir borta fler dagar men barnen bor i princip i sina ullunderställ och byter bara till pyjamas när dom ska sova så för dom räcker det med en eller ett par till uppsättningar bara, till discot kan det ju vara kul med något annat än underställ:)

I kväll är vi bjudna till Hampus föräldrar på middag, svårt att få ihop allt på en vardag men jag hoppas Erik som har 2:a bils jour i kväll får vara ledig så vi hinner dit en liten stund iaf. O åkte till en kompis i går och blir borta till i morgon, ett barn kort alltså, känns alltid lite ovant och som att man inte har några barn hemma nästan, konstigt det där:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *