Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Sportlov

Så var denna helg slut.. å de e ganska skönt.
Vi har jobbat alla tre i omgångar. Det har varit en ganska tuff helg med mycket jobb och lite sömn. Men nu efteråt är det värt det.
Från fredag eftermiddag till söndag kväll har vi varit upptagna med att sköta jobbet, hemmet, familjen, å pusslat ihop allt.. Kl 21.00 lämnade vi över jouren till nästa chaufför och kunde äntligen slappna av. Nu siktar vi in oss på lovvecka. Vi jobbar måndag, tisdag och onsdag. På onsdag eftermiddag siktar vi på att åka till Borgafjäll. Härligt med långhelg. Vi hoppas på fint väder så vi kan åka skoter å skidor. Skönt med lite längre helg. En vanlig helg blir så stressigt att hinna med allt.
Vi är på jakt efter stekpannor i gjutjärn.. men det verkar svårt att få tag på.. Vi har lånat tre stycket från en släkting som vi använde förra gången vi var ut och grillade. Vi är tacksamma att hon lånat ut dem, men det är alltid skönt att ha egna grejor. Vi får väl fortsätta leta på loppisar. Hoppas det dyker upp några.

Nu i veckan kommer vi ha butiken öppen som vanligt förutom torsdag och fredag eftersom vi åker bort. Måndag, tisdag och onsdag sköter Linda butiken själv och på lördag har vi hjälp av Lindas mamma som är snäll och ställer upp när hon kan. Tyvärr är hon upptagen torsdag och fredag så då är det stängt. Vi hoppas våra kunder har överseende med detta och kommer in en annan dag eller tittar in på webshoppen. =) www.mejodej.se

mejodejloggablom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *