Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Alltid är det något

Ja inte ligger vi på latsidan inte, vi jobbar på alla vår lediga stund med företaget och dess webshop men dessutom snurrar ju livet på runtom, i går hade jag bokat in en tid för att fotografera alla barnen tillsammans, så fort som bara den blev det byte av kläder, hårborstning och iväg, barnen skötte sig jättebra förutom att E har lite problem med att le lite sådär lagom på bild och behövde bli påmind om att antingen inte se sur ut eller att inte över le:) I hade lite problem med att låta sin klänning vara utan drog upp den till midjan och gjorde knöliga bollar av den hela tiden och behövde påminnas stup i kvarten. O hängde väl mest med och gjorde som fotograferna ville och A han styrde upp ett kort, han hade en klar bild i sitt huvud om hur den skulle se ut så det vara bara för syskonen att göra som han sa:) M ja hon poserade bäst hon kunde:)

I dag fick jag för mig att vi kunde få en hel kväll tillsammans hemma, tänk vad skönt att kunna fixa och färdigställa lite, lät som en dröm till Hampus skickade ett sms och påminde om att det är ridning för M och I i kväll. Alltid är det något.. Vi måste verkligen skaffa oss en kalender, hade beställt en med 8 kolumner men någonstans på vägen har det blivit något fel så den kom aldrig utan jag måste göra om allt från början…

Hoppas iaf att få upp tapeten i köket i kväll så vi kan beställa glasskivan som ska vara där i morgon, hade varit skönt att kunna bocka av lite påbörjade projekt, hallen står även den och väntar på ett par lager vit färg, den tapeten som var där då vi flyttade inte var ingen rolig syn!

Sen den eviga frågan, vad ska vi äta till middag?

0 thoughts on “Alltid är det något

  1. Google calendar! Finns som app också så man har den i mobilen. Ett måste för att organisera sitt liv. 😉

  2. Google calendar! Finns som app också så man har den i mobilen. Ett måste för att organisera sitt liv. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *