Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Karlavagnen

Fick en kommentar den 19/2 från Sveriges Radio P4.
Det löd såhär:

 

”Hej,
Pernilla här, programledare på Karlavagnen i Sveriges Radio P4. Skulle jättegärna vilja prata med någon av er i kvällens program där vi ska tala om olika sätt att leva, bortanför normen tvåsamhet. Hittade er blogg :-) Jag förklarar gärna mer vad jag menar, ser ni detta så slå gärna en pling så ni kan avgöra sen… 036-215 66 27

Hoppas vi hörs

Hälsar
Pernilla Arvidsson”

 

Kort varsel att bestämma sej om vi ville vara med eller inte. Jag ringde upp henne och hörde mej för om upplägget på programmet och vad som förväntades att vi skulle berätta om. Programmet hette Vådan eller välsignelsen med monogami och skulle handla om alternativa sätt att leva. Swingers, partnerbyte och polyförhållanden. De ville ställa frågor om hur vi lever, svartsjuka, reaktioner från andra, om hur vi har det i sovrummet m.m.

Erik och Linda tyckte vi kunde vara med och berätta om vårt sätt att leva, men ville inte prata i radio. Jag tog på mej den uppgiften då jag inte direkt är brydd för att prata inför folk eller med främlingar. Så det bestämdes att vi skulle vara med och Sveriges Radio skulle ringa upp under kvällen.
De ringde upp vid 23.45 och pratade med mej en stund och jag fick förklara lite hur vi har det.
Om ni vill kan ni gå in på deras hemsida och lyssna på programmet i efterhand.
Du kan lyssna på hela programmet här.

 

Detta var inte första gången vi var med i radio.. i somras var jag med i Karlavagnen och pratade. Den 9/8-2013 hade det program med tema ”I andras ögon” som handlade om hur man gör för att gå sin egen väg och på vilket sätt man sticker ut.
Det programmet kan du lyssna på här.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *