Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Svar på era frågor.

Har kikat igenom de frågor ni ställt och kan väl se en röd tråd och den tråden handlar kanske inte helt oväntat om sex. Sex tycks vara det första många tänker på när dom hör hur vi lever. Men vi kan väl säga såhär, sex har ungefär lika stor del i vårt liv som det har för er andra, varken mer eller mindre, vi har jobb, hus och barn att sköta precis om alla andra och det är inte enbart för sexets skull vi är tillsammans.

Sexet? Hur funkar det? Gör alla de med alla i alla hål? Är det mycke snö där ni har husvagnen? Många bofasta?

– Ja, alla har sex med alla! Det är mycket snö där vi har husvagnen, blev mycket skottande innan vi fick fram skotrar och annat på lördagen. Vet inte hur exakt hur många bofasta men runt 40st.

Hej på er!
Man blir ju nyfiken på hur sexlivet fungerar?
Är alla alltid med? eller är lite blandat?
Hoppas inte fråga är allt för privat.
Älskar hur ni lever! kärlek till alla!

MVH :)

-Allt som oftast är vi alla med, men visst händer det att det bara är två stycken också, om någon jobbar eller liknande.

Hej! Jag undrar vem som ger & tar i eran sexliv? Eller kör ni dubbelmacka hela högen?

-Ger och tar? Alla ger väl och tar olika dagar, precis som hos andra så ser det olika ut från gång till gång.

Hur många kunder har ni i snitt per dag? Funderar på att öppna butik själv på en mindre ort.

Det är väldigt olika från dag till dag, så svårt att säga, men vi tycker vi har en bra kundkrets för att vara så nyöppnande, sedan hoppas vi givetvis på fler kunder ju längre tiden går och fler vet att vi finns. Sen hoppas vi på att webbshoppen ska komplettera butiken för dem som inte bor i närheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *