Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Fredag

Ute yr snön och jag börjar fundera på hur det egentligen ser ut uppe vid husvagnen, om det är såhär mycket snö här, hur mycket är det då där? Känns som det är läge att ta med sig några fler spadar i dag, inte så kul att komma upp när det är mörkt och börja skotta men vi har nog inget val i dag om vi vill komma oss in.

På vår gata här utanför kör plogbilen fram och tillbaka i skytteltrafik, vi bor på samma gata som polisen och  kyrkogården och det är tydligen högprioriterat att den ska vara helt snöfri, snart har den väl rivit med sig asfalten också så mycket som dom kör:) Fick ringa dom som kör för någon dag sedan och säga åt dem att dom kört sönder vår postlåda också, han skulle säkert bara vara snäll å ta bort vår hårda kant som blivit vid infarten efter deras ivriga körande men kom lite väl nära, hade det varit en vanlig blå i plast hade jag nog inte brytt mig så mycket nu satt vi dit en veckobrevlåda bara för någon månad sedan så det känns mindre kul med en bucklad sådan, får se vad som händer.

Man kan nästan tro det är jul igen med all snö som kommer och i går fick barnen öppna lite försenade julklappar från min kusin, hon skulle ha kommit hit vid jul men det blev aldrig något bra läge så nu hämtade Erik upp julklappar till alla 5 barnen hos henne när han var in till stan veckan. Så det blev lite julklappsutdelning innan dom hoppade i säng i går.

Vet att både Erik och Hampus kör sina sista körningar just nu så snart vänder dom hemåt för att hämta upp barn på dagis och fritids och sedan hem för att få in det sista i bilen innan vi drar upp till husvagen. Erik lär vara först tillbaka så jag tror hämtningen faller på hans lott i dag. Själv har jag försökt styra upp packningen för alla 8 mellan varven i dag, inte så lätt när man ska ha koll på butiken samtidigt men små snabba saker mellan varven får det bli:)

Glöm inte bort att ställa frågor, ni har till på söndag på er!

Passa även på att gå in i vår webbshop och shoppa loss, vi erbjuder 10% på ett helt köp fram till och med söndag, gäller dessutom även reaplagg!!

www.mejodej.se

Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *