Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Ridning på gång

bild-8

M och I förbereder hästen innan ridning

IMG_0753Lite suddig mobilbild med M på hästryggen

Så var det torsdag och vi börjar se den lediga helgen närma sej. Vi har börjat packa inför ännu en helg i husvagnen. Med lite planering och förberedelser siktar vi på att komma iväg kl 17.00 i morgon då Linda stänger butiken. Vi ser fram emot lite skoteråkning denna helg då vi äntligen fått ordning på båda skotrarna. Ska bli intressant att ge sej ut på leder vi inte varit på förut. För två helger sedan åkte vi en sväng med skotrarna för att ta oss till backen.. Denna helg siktar vi på någon längre tur. Synd bara att det inte verkar finnas någon vettig skoterkarta över området.
Hoppas bara inte Erik eller jag åker på någon långkörning det sista som händer på fredag eftermiddag.

Butiken kommer dock vara öppen som vanligt på lördag.

Idag har tjejerna sin andra ridlektion för terminen. De har ridit förut, men inte under höstterminen då vi hade alldeles för mycket att göra för att hinna med alla aktiviteter. Nu känner vi att det lugnat ner sej en aning och vi kan återuppta ridning för tjejerna och skytte för killarna.

Så idag 17.30 siktar vi på att stå redo med sadlade hästar och grimskaftet i handen!

//Hampus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *