Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Rivstart på morgonen

Idag började morgonen med en rivstart. Kl 05.45 ringde jourtelefonen och jag fick en beställning på en akut sjukresa till Östersund. Erik klev upp samtidigt då han skulle fixa ordning ungarna inför skola och dagis. Eftersom vi väntar på nya bilar till taxi så har vi lite för få bilar och Erik och jag delar på en bil då en av oss jobbar dag och den andre natt.. Alltså hade vi en bil för lite hemma denna morgon och jag var tvungen att fixa det lite snabbt. Ringde en arbetskamrat och frågade om det fanns någon buss ledig och fick tipset om att ta den mellanstora buss som chefen hade hemma, meddela honom att han fick hämta en annan, större buss på jobbet för sin körning..

Jag kämpade på med att fixa fram ett fordon att köra medan Erik kämpade på med barnen för att få dem klara.. Idag vaknade E på fel sida.. han var trött och grinig och ville sova längre.. Då sa jag till honom att det är lätt att lösa… Gå och lägg dej tidigare på kvällen! 😉 Det föll inte i god jord.. Ett redan grinigt barn blev inte gladare av den kommentaren.
Jag pussade Erik hejdå och önskade honom lycka till med barnen. 😉

Sen har dagen rullat på.. jag körde min körning till Östersund.. Kom hem vid tiotiden.. Erik körde sina skolbarn och sedan var Linda och Erik på bankmöte för att få ordning på både privata ärenden och saker för företaget. Nä webshopen snart öppnar är det lite nya saker att tänka på.. Att lösa betalningar och få det att fungera. Vi väntar bara på att få klart designen på webshopen och få upp sidan på nätet så vi kan börja marknadsföra den.Var även till bokföringsfirman och skrev på några papper.

Har också under dagen hunnit med att spackla lite skarvar på väggen som ska målas, funderat på hur vi ska lösa eldragningen i taket i köket.. Den måste göras innan vi sätter upp innertaket som står i kartonger. Skött om Doris (hunden).. hon har inte mått så bra sen igår kväll.. Hon har spytt ett antal gånger och blir det inte bättre till i morgon får vi kontakta veterinären å höra vad vi ska göra.

I övrigt har vi planerat lite inför morgondagen.. Då fyller E och A år och släkten kommer på middag. =) Det är trevligt när så många som möjligt samlas och umgås en stund.

//Hampus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *