Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

När jag kom på att jag var bisexuell

Att jag skulle vara bisexuell är väl egentligen aldrig något jag funderat över, jag hade fru och barn och det var liksom ”rätt”, det var så det skulle vara. Och eftersom hela min släkt dessutom är kristna så fanns liksom heller inga alternativ under min uppväxt, ingen stack ut, man levde man och kvinna, skilde sig gjorde man inte heller, allt skulle vara enligt de skrivna reglerna.

Sen hände något i december 2012, något som egentligen inte går att förklara, vad som hände ja det vet ni ju, det var inget som var planerat men kändes ändå så rätt från första början,

Jag tror inte att jag hade kunnat bli tillsammans med vilken man som helst utan detta handlar om person, att Hampus är den person han är, jag älskar inte honom för att han är ett visst kön utan för att han är den han är.

//Erik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *