Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Sjuk liten M och skidåkning

Måndag och ny vecka, solen skiner och livet, jag det leker väl kan man säga!

I dag har vi en sjuk liten M här hemma, hon vaknade i natt vid 3 och mådde dåligt så Hampus kollade till henne men sov sedan hela natten och vaknade inte förrän 9 i morse, hela dagen har hon legat i soffan med täcket och tittat på tv, hon som annars brukar säga det är tråkigt att kolla på tv…hoppas hon snart mår bättre.

I dag har det varit lite att fixa med företaget, nya affischer är påväg ut på byn, några mail är skickade och Erik har varit och beställt klistermärken med våra nya leverantörers loggor på. Har ju fått hem saker både från Freds World och Rätt Start nu.

Hittade en så fin text på en annan sida som skriver om poly att jag var tvungen att kopiera den.

Jag tycker inte att alla bör leva som jagAnledningen till att jag berättar är att jag vill bli

accepterad för den jag är och för hur jag lever.

Och precis så är det vi känner!

I går kväll efter middagen tog vi på oss längdskidorna och åkte ett varv i skidspåret, så skönt att komma hem och ställa sig i en varm dusch efter det, ska nog försöka få till det så att vi kan åka en 3 kvällar i veckan iaf. Det lilla kruxiga är att varken M eller I kan hänga med i tempot så i går hade Hampus M på släp i en pulka, funkade helt okej, men det är ju inte det optimala om man ska få någons slags fart på åkandet. Sen gjorde det ju inte saken bättre att det var opistade spår heller, 10-15 cm med tösnö är inte så lätt att åka i…

I kväll efter skidåkningen hoppas vi på att kunna börja sätta upp taket i köket, hade varit skönt att få upp det innan E och A fyller år nästa vecka.

Ha en fortsatt underbar dag!

I

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *