Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Presentation av Pappa1

bild-4

 

 

Hej!

Det är jag som är pappa1, Erik är mitt riktiga namn och det vi kommer använda hädanefter.

Jag är 35 år och kommer ursprungligen från Göteborg där jag vuxit upp i en familj med mamma, pappa och 3 syskon. Hela min familj tillhör pingstkyrkan och är alltså aktivt kristna, vilket i vår situation tyvärr blivit ett problem som ni säkert förstår. Jag jobbar heltid som taxichaufför och har så gjort sedan 2011.

Jag är pappa till de 4 äldsta barnen, O, E, A och M. Alla våra barn är födda i Göteborg och flyttade hit upp till Strömsund gjorde vi i juni 2010. Så från att ha haft 4 barn som pratade göteborgska har jag nu 4 barn som pratar jämska, inte alltid så lätt att förstå men jag lär mig jämska mer och mer för var dag jag med:)

Som person är jag lugnet själv, det jag inte gör nu kan jag alltid göra senare:) Är inte den som hörs och låter mest men har givetvis en egen åsikt för det. Jobbar oftast i det tysta och då gärna med något bygg eller renoveringsprojekt här hemma. Är inte den drivande men är alltid med på det som ska göras, alltid kul när det händer något, sett på Tv har jag nog inte gjort på över ett år, alltid finns det något annat viktigt att pula på med. Min ”bebis” är vår husvagn, där är det jag som har kollen och vet vad som ska göras och hur!

2 thoughts on “Presentation av Pappa1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *