Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Presentation av Mamman

bild-2

Hej.

Det är jag som är Mamman.
Mitt riktiga namn är som många redan vet Linda, jag är 33 år och uppväxt i Östersund. Jag är uppväxt med mamma i en lägenhet och flyttade till Göteborg tillsammans med Pappa1 dagen efter jag gått ut gymnasiet.

Jag jobbar med vår gemensamma butik Mejodej. Det är jag som sköter den fysiska butiken till största del och det är mitt heltidsjobb. Jag är mamma till de fyra äldsta barnen i familjen. De barnen som vi hädanefter kommer kalla O, E, A & M. De är 12, 9, 9 och 6 år gamla.

Jag är som person väldigt driftig och får oftast min vilja igenom och saker gjorda. Det finns ingen anledning att bara gå och fundera allt för mycket.. bättre att ta tag i saker och ting på en gång. Jag är rätt impulsiv och får jag en idé ska den genomföras på en gång! Mina partners säger att jag är hjärnan bakom det mesta som händer i familjen. Det betyder inte att det är jag som bestämmer allt, utan att det är oftast jag som kommer med idéer. Sen får de andra hejda mej om det är orimliga saker jag kommer med. 😉

Ni kan ofta hitta mej sittandes vid datorn och med papper som måste fixas. Det är jag som håller koll på räkningar, beställningar, barnens aktiviteter m.m.
Annars gillar jag att dansa och går på bugg 1 gång i veckan, spelar lite piano när jag har tid, åka skidor å lite annat.

Innan vi 3 blev tillsammans levde jag med Pappa1 i 14 år. Att släppa in någon fler i förhållandet hade vi väl ingen tanke på.. men tydligen vet man aldrig vad som väntar. Att vi skulle hitta en person som vi båda älskar och vill leva med trodde i väl aldrig.

Från och med nu kommer det stå Linda istället för Mamman här i bloggen. =)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *