Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Presentation av Pappa2

IMG_6851

Hej!

Det är jag som är Pappa2.

Mitt riktiga namn är som många av er redan vet Hampus, jag är 28 år uppväxt här i Strömsund med mamma, pappa och tre syskon. Jag jobbar som taxichaufför och har så gjort de senaste 5 åren.

Jag är pappa till den yngsta dottern i den här familjen, dottern som vi kommer kalla I från och med nu. Hon är 4 år men fyller 5 om en par månader. Hon bor varannan vecka med oss.

Jag är som person oftast glad, hjälpsam och vill alla väl, mina partners säger dock jag är ganska klantig, å ja något mjölkglas har jag väl vält ut och några tallrikar har jag väl råkat ta sönder… :)

Om ni ska leta efter mig kan ni börja i köket, där står jag ganska ofta och antingen lagar mat eller bakar, något jag gillar mycket. Mina första snickarbyxor fick jag i somras så nu kan det hända att ni hittar mig med en hammare eller såg i handen också, något jag inte tidigare gjort men tycker är väldigt roligt nu när jag fått chansen att prova lite mer. Vi har ju trots allt både hunnit renovera ett garage till en butikslokal och byta kök bara sedan vi flyttade till det här huset.

Innan vi 3 blev tillsammans levde jag tillsammans med min dotters mamma i nästan 9 år, ett förhållande som till en början var bra men som jag under flera år känt inte var riktigt rätt, men vardagen flöt på och även förhållandet, tills jag träffade mamman och pappa1…

Från och med nu kommer det stå Hampus istället för Pappa2 här i bloggen. =)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *