Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Presentationer på vilka vi är.

Ja, vi har nu valt att ta den här bloggen steget längre och skaffa ett eget domän. Det är av flera skäl.. Ett är att vi vill ha större möjlighet att utforma bloggen som vi själva vill ha den och nå ut till fler.. Ett annat är att vi nu känner att vi vill vara mer öppna med vilka vi är och inte gömma oss bakom kodnamnen Mamman, Pappa1 och pappa2. De som känner oss och läser bloggen vet ändå vilka vi är och vem som är vem. För de som inte känner oss spelar det antagligen ingen roll om det står ett namn eller ett kodnamn.. alltså spelar det absolut ingen roll för någon att vi tänker använda våra riktiga namn och bilder. Detta är ju inget hemligt och ingen nyhet längre efter drygt ett år.

Under kommande dagar kommer vi därför lägga ut presentationer på oss för att visa vilka vi är.

Vi vill ju stå upp för hur vi lever.. och då talar det ju emot oss att använda kodnamn och inga bilder.

 

Så ni kan se fram emot närmare presentationer snart. =)

10 thoughts on “Presentationer på vilka vi är.

 1. Hej! Grattis till ert förhållande :) Kul att läsa om ert liv och att ni är så öppna med ert liv :)
  Jag har en fråga? Skulle ni kunna tänka er ha en till kvinna i familjen? med andra ord ha ett
  4 personers förhållande? eller är de nått ni har uteslutit?

 2. Hej! Grattis till ert förhållande :) Kul att läsa om ert liv och att ni är så öppna med ert liv :)
  Jag har en fråga? Skulle ni kunna tänka er ha en till kvinna i familjen? med andra ord ha ett
  4 personers förhållande? eller är de nått ni har uteslutit?

  1. Hej.
   Tack så mycket. =) Roligt att höra du tycker det är intressant att läsa om oss.
   Som svar på din fråga.. Tänk dej ett ”vanligt” par.. tror du de kan tänka sej att ha en till person i sitt förhållande? Förmodligen inte.. de har nog inte ens tänkt tanken.. Lika lite som vi tänkt tanken att släppa in någon fler i vårt förhållande. Vi har ett förhållande för att vi älskar varandra och vill leva med varandra.. Vill inte dela med någon annan.
   Men.. vi har ju alla levt i vanliga parförhållanden tidigare och inte tänkt tanken att släppa in någon annan.. vilket vi ändå gjorde.
   Så man vet aldrig vad som står bakom nästa krök..
   Men nä, vi är inte öppna för att ha någon fler i vårt förhållande. =)

   1. Gud va mysigt att ni svara <3
    Nä ja tänkte de skulle va så, nä man funderar ju själv på om man skulle kunna tänka tanken, men jag är nog helt för egoistisk med min kille för att kunna tänka på att dela med mig. :) Jag är verkligen lycklig för er! 😀 Såå mycker kärlek de måste finnas i eran familj <3 Underbart! och måste vara underbart för barnen att ha 3 personer som kan ge en tid :)

    Kram

    1. Ja somsagt hade vi ju inga tankar på att vi skulle kunna leva 3 innan vi gjorde det:) Och att dela, ja vissa dagar kan nog vi alla 3 känna att vi skulle vilja ha dom 2 andra för oss själv:) Men så funkar väl människan oavsett hur många man är, man är lite ”ego” vissa dagar:)

 3. Hej.
  Tack så mycket. =) Roligt att höra du tycker det är intressant att läsa om oss.
  Som svar på din fråga.. Tänk dej ett ”vanligt” par.. tror du de kan tänka sej att ha en till person i sitt förhållande? Förmodligen inte.. de har nog inte ens tänkt tanken.. Lika lite som vi tänkt tanken att släppa in någon fler i vårt förhållande. Vi har ett förhållande för att vi älskar varandra och vill leva med varandra.. Vill inte dela med någon annan.
  Men.. vi har ju alla levt i vanliga parförhållanden tidigare och inte tänkt tanken att släppa in någon annan.. vilket vi ändå gjorde.
  Så man vet aldrig vad som står bakom nästa krök..
  Men nä, vi är inte öppna för att ha någon fler i vårt förhållande. =)

 4. Gud va mysigt att ni svara <3
  Nä ja tänkte de skulle va så, nä man funderar ju själv på om man skulle kunna tänka tanken, men jag är nog helt för egoistisk med min kille för att kunna tänka på att dela med mig. :) Jag är verkligen lycklig för er! 😀 Såå mycker kärlek de måste finnas i eran familj <3 Underbart! och måste vara underbart för barnen att ha 3 personer som kan ge en tid :)

  Kram

 5. Ja somsagt hade vi ju inga tankar på att vi skulle kunna leva 3 innan vi gjorde det:) Och att dela, ja vissa dagar kan nog vi alla 3 känna att vi skulle vilja ha dom 2 andra för oss själv:) Men så funkar väl människan oavsett hur många man är, man är lite ”ego” vissa dagar:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *