Polyfamljen består av Erik, Linda och Hampus. Tillsammans har vi 9 barn mellan 0 och 18 år. En rejäl spridning i ålder som gör att det inte alltid är så lätt att anpassa aktiviteter som passar alla, men vi försöker så gott det går. Vi driver tillsammans en fristående förskola, en webshop med barnkläder och inredning, cateringverksamhet och Strömsunds cigarraffär. Vi har alltid något renoveringsprojekt som väntar på att slutföras och tar gärna en sväng med husvagnen eller en charterresa när tid finns. Här får ni följa med i vår vardag, vi har alltid något på gång! =)

Välkomna

Bilder tagna av en fotograf från Aftonbladet där vi var med i slutet av maj 2013

Ja då har vi flyttat då, till eget domän å allt, känns bra att ha sitt egna krypin med större valfrihet och större möjligheter att anpassa bloggen.

Ni kommer att känna igen er från den andra bloggen, dock har vi ambitionen att försöka blogga lite oftare hädanefter och kanske även vara lite mer personlig då alla redan vet vilka vi är, inget är ju liksom hemligt.

Vi hoppas ni ska trivas och hojta gärna till  om något i bloggen inte fungerar som det ska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *